La mulți ani, bărbaților adevărați!

Băieți, cum vă simțiți când sărbătoriți ziua femeii? Dar când o sărbătoriți pe-a voastră?!

9852506ee89d37c4681998c45369d5ce

Pentru asta, mai e nevoie să mai așteptați puțin, cam până pe 19 noiembrie. Da, din păcate. Ziua voastră nu e azi, 9 martie!

De fapt,  ziua voastră e în fiecare zi.

Pentru că ne suportați, ne duceți pe cele mai înalte culmi și ne coborâți, în 5 secunde înapoi. Pentru că în cele mai dureroase stări ale noastre, sunteți fițoși și ne spuneți să nu ne mai plângem atât. Dar tot voi, ne luați de mână și ne faceți un ceai sau o glumă proastă. Pentru că noi suntem orgolioase și nu dăm primele mesajul. Iar voi nu stați să vă gândiți prea mult, cine trebuie să scrie întâi. Pentru că dați femeilor cele mai intense stări. Pentru că viața noastră, se rezumă de cele mai multe ori, la cât de bine ne înțelegem cu voi. Nici nu vă imaginați câte discuții se poartă între fete pe tema asta!

Sunteți la fel de importanți pentru omenire, cât sunteți pentru noi. Că sunteți polițiști, constructori, doctori, ingineri. Că sunteți mereu pe drumuri sau mereu pe un drum. Că sunteți interiorizați sau prea deschiși. Că suferiți cu lacrimi ascunse sau plângeți în fața noastră. Că ne certați din grijă sau nu ne spuneți prea des cât de importante suntem. Că scrieți piese aiurea despre noi sau că v-ați dori să avem 90-60-90 și părul strălucitor și lung…Pentru asta, putem să vă iertăm și să vă spunem că SUNTEȚI IMPORTANȚI!

Băieților! Și acum, mă adresez băieților cu capul pe umeri. Băieților cerebrali, care nu ar atinge o femeie pentru a-i arăta cine e șeful. Băieților care nu ar înșela doar pentru că are țâțele mai mari și curu mai bombat. Mă adresez celor care știu să facă diferența între o femeie care îl place pentru modul în care o stimulează intelectual și una care se uită la marca mașinii sale. La fel și celor care au înțeles că dacă au barbă, asta nu îi face bărbați. Pentru că puțin romantism nu strică, atunci când vrei să îi arăți că e specială…Șiii…dacă ați citi mintea unei femei care v-a părăsit fără să înțelegeți prea multe, ați afla că femeia aia v-a iubit prea mult și v-a dat drumul să plecați, ca să vă întoarceți de prea mult dor. Dacă nu v-ați mai intors până acum, înseamnă că a facut bine ce a facut!

Băieților! Să nu fiți supărați pe noi ! Știm că avem toane și stări, pe care nu vi le puteți explica pentru că nu v-am spus niciodată. Nu v-am spus că ne pasă prea mult și prin urmare, voi ne puneți eticheta ”puțin stresante” ; că facem cadouri din suflet, fără să cerem nimic înapoi și ne considerați ”puțin exagerate” ; nu v-am spus că vă adorăm când horcăniți, pentru că vă e prea teamă să vă duceți la doctor.

Ați trecut printr-o avalanșă de cerere și ofertă pentru 1 și 8 martie. Nu e nevoie să vă dați peste cap ca să ne luați flori, lănțisoare cu lacăte sau să ne duceți la restaurante de fițe!  Noi știm că sunteți bărbați pentru toate celelalte fapte, pe care le demonstrați pe tot parcursul anului .

Cu toate că astăzi nu este ziua voastră, noi vă acordăm titlul de câștigători ai inimii noastre, pentru încă 365 de zile și pentru toată viața. Pentru că NU sunteți masculi care știu să jignească, să scuipe și să bată. Pentru că purtați costum la ocazii și știți să dați ”sărut-mâna”. Pentru că apreciați femeile inteligente și independente, pentru că nu urâți să arătați femeia la braț și pentru multe altele..

La mulți ani, băieților care sunt bărbați adevărați !

Lasă un comentariu